Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Englanti part 2

Moikka!!!
Sateet jatkuu etela-englannissa varmaan viela viimeset kaks viikkoo mita taalla ollaan. Toissa pomo sanoi ettei oo 36 vuoteen ollut nain kamalaa ilmaa ja nain kauaa. Ehka tama on jotain meidan hyvaa tuuria tai jotain. Mutta viime viikolla aloitettiin beechesissa, kehitysvammaisten lasten hoito paikassa. Tehdaan siella paaosin iltavuoroa koska paivalla lapset ovat koulussa eivatka silloin ole kuin aamulla muutaman tunnin paikalla. Siella lapset paaosin leikkivat omia juttuja ja katsovat telkkaria, ei niinkaan ole ohjattua tekemista, koska paikan on tarkoitus olla kodin omainen. Me jutellaan lasten kanssa ja autetaan syomisessa jonku verran mita tarvitsevat ja siivoillaan jalkia. Siella on yleensa kaks tyontekijaa +me ja 1-3 lasta paikalla, joten tekemista ei ole kauheasti. Ensi viikon loppuna olemme lauantaina toissa ja silloin paikalla on enemman lapsia ja menemme varmaan jonnekkin retkelle jos saa sallii.
Viime viikonloppuna olimme lontoossa katselemassa nahtavyyksia, onneksi ei satanut vetta. Siella meni koko paiva pyoriskellessa paikasta toiseen. 
Terveisia tutuille!!
Sateisin terveisin Sofia ja Janina

1 kommentti:

  1. Hei Sofia ja Janina,
    kiitos kuulumisista. Ottakaapa selvää voisitteko tutustua niiden lasten YKS-suunnitelmiin, joiden kanssa olette työpaikalla.
    Onhan teillä siellä nimetty ohjaaja? Onko mahdollista, että olisitte lapsen mukana koulussa jonain päivänä, niin näkisitte sikäläistä kouluelämää? Ja aiotteko antaa siellä jonkun näytön? Se olisi teille meriittiä jatkoelämää ajatellen!!

    Innostavaa oppimisaikaa edelleen

    -Marke-

    VastaaPoista