Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Englanti

Heippa!!
Taalla ollaan ja harjottelu jo puolessa valissa, miten aika onkaan vierahtany niin nopeesti. Ei olla aikasemmin paasty kirjottaa ku netti ei ole halunnut olla yhteistyossa meidan kanssa.
Eka viikko oltiin kaikki eri paikoissa, mina olin kingsfieldin tiimissa kotihoidon paikassa ja janina oli sen meijan ohjaajan susanin tiimissa. Ja Aleksi oli beechsissa, kehitysvammaisten lasten hoitopaikka jonne vanhemmat voi tuoda lapsen hoitoon.
Toisella viikolla mentiin Janinan kans Ellen Terryyn, se on paivatoiminta keskus kehitysvammaisille, siella kaytiin aika paljon retkilla ja ajeleen, yhtena paivana lahettiin Brightoniin, sinne on taalta n. tunnin ajo matka. Pakattiin evaat mukaan ja kaytiin vaan ajeleen siella kun oli huono ilma, ja kaytiin devil's dukessa syomassa lounaat.
Nyt ollaan Janinan kans siella beechessa koko loppu aika, vasta kaks paivaa oltu siel mutta kivalta vaikuttaa, ainaki tyontekijat, lapsia ei olla tavattu viel kunnolla.
Vetta taal on satanu koko ajan, kolmena paivana aurinko sallinu nayttaytya mutta ollu siita huolimatta tosi kivaa :) Terkkuja suomeen!!
T. Sofia Janina ja Aleksi
ps. kirjotellaan joskus enemman ku loppuu aika kirjaston koneella

3 kommenttia:

  1. Hei Sofia,
    olipa mukava lukea kuulumisia.Nyt jo varmaan enemmän tuttuja lasten kanssa työpaikassanne.
    Miten olette miettineet näyttöasiaa? Oletteko ehtineet jutella ohjaajanne kanssa oppimisesta ja näytöstä? Sanoittakaapa myös mitä siellä on / tehdään kenties toisin kuin meidän työyhteisöissämme. Antakaahan kuulua itsestänne :)
    aurinkoisin terkuin Marke

    VastaaPoista
  2. Hei Marke,
    ollaan oltu beechesissa viikon ja nahty muutamaa lasta aina parin tunnin ajan, ettei kauheen hyvin viela tunneta lapsia. Mutta ollaan kylla jo valittu kumpiki lapsi kenesta tehdaan se tehtava ja juteltiin siella sen pomon kanssa siita ja han sanoi etta haluais meidan tekevan havannointi tehtavan lapsista koska lapsilla on jo YKSit taalla jokaisella, mutta me tehdaan sitten niitten pohjalta ja omien havannointien pohjalta YKSi? Laakehoitoo meille ei oo viela ilmestyny ollenkaan, joten luulen etta se ei onnistu taalla, apuvalineita on tietysti kaytossa jonku verran mutta niistakaan meille ei oo kauheesti mitaan naytettavaa taalla. Tai ainaki tuntuu tosi vaikeelta miettia sita, taytyy sitten susanin kanssa miettia kun se tulee kaymaan tuolla. Mita olet mielta tasta?
    Terveisin Sofia ja Janina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      kerkesin jo kirjoittaa teille ennen kuin luin nämä kysymykset :( Kun havainnoitte lapsia ja tutustutte enemmän voisi löytyä näytön paikkoja.
      Jo se, millaisia asioita te havainnoinnin pohjalta ja lasten sekä työntekijöiden kanssa jutellessa saatte YKS:iin, voisi mielestäni olla näyttöä. Jutelkaa vielä kuitenkin Susannen kanssa. Älkääkä ottako paineita.

      työniloa toivottaen
      -Marke-

      Poista