Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Viimeistä viedään! - Saksa

"Mulla on enää kaks työvuoroo jäljellä!"

Siinä kommentti jolla aloittaa! Elikkä siis loppu lähenee aina vaan nopeammin. Aika on mennyt niin nopeasti, että sitä rupeaa miettimään mitä sitä on tullut loppupeleissä tehtyä. Viisi viikkoa on kulunut kuin siivillä ja pittemmäksikin aikaa olisi voinut jäädä, tosin vain lomailemaan :).

Viime viikonloppuna meillä kaikilla oli neljän päivän vapaat ja juuri niille päiville iski mukavat helteet, +30 tuntumaan oli joka päivä. Judith lähti vapaillaan Heidenheimii sukulaisilleen ja Minttu sinne Hannoveriin. Itse jäin tyytyväisenä tutustamaan Göttingenin keskustaan sekä sairaalan ensiapuun.

Ensiavusta menin hakemaan vain päänsärkylääkettä, mutta siihen taas sitten tarvittiin kolme eri sairaanhoitajaa ja yksi lääkäri että sain viestini perille. Elikkä kovin kielitaitoisia täälä ei olla. Aikaa tähän meni noin tunti.

Nyt tämän viimeisen työviikon jälkeen minä ja Judith ollaan menossa yhden saksalaisen tuttavamme synttärijuhliin Mindeniin ja Minttu menee kaverinsa kanssa Hannoveriin. Sunnuntaina sitten lennetään takaisin Suomeen ja se olis sitten siinä.

Annamme suosittelumme Saksan maalle ja Evangelisches Krankenhaus Göttingen-Weendelle!!!

Sami, Minttu & Judith

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti